top of page

OVER BREMERSBOS

Wie ben Ik ? 

IMG_2148.jpg

Mijn naam is Eleni Vos. Door mijn passie en liefde voor dieren heb ik Bremersbos opgestart. Ik heb mij gespecialiseerd in het geven van hydrotherapie aan honden en  orthopedische hulpmiddelen. 

 

Tijdens mijn opleiding zag ik dat de revalidatie na een operatie of blessure zeer veel tijd en zorg met zich mee bracht bij de hond en ook bij het baasje. Ik ben dan onderzoek gaan doen naar de verschillende revalidatie technieken en kwam uit op de orthopedische hulpmiddelen zoals een orthese, brace of prothese. Tijdens mijn humane opleiding orthopedie ben ik zo hulpmiddelen gaan ontwerpen voor honden. 

Naast mijn bachelor diploma orthopedie richt ik mij ook op hydrotherapie. Ik heb daarin de nodige diploma's behaald in het Verenigd Koninkrijk waar de techniek al volop is ontwikkeld. Tijdens de opleiding heb ik verschillende uiteenlopende pathologieën bestudeerd zodat ik uw hond professioneel kan helpen.

Bijscholingen

Ik ben steeds aan het bijleren zodat ik de beste zorg en technieken kan bieden aan jouw hond. Je kan in de praktijk dus ook terecht met vragen over volgende onderwerpen:

  • Orthomoleculaire voedingsdeskundige honden en katten - Wildebeest natuurvoeding en Into the wild voedingsdeskundige

  • Myofasciale massage en bewegingsleer - Galen myotherapy

  • Hydrotherapy level 3 - K9 hydrotherapy suffolk

  • Canine First aid - K9 hydrotherapy 

  • Gedrag en omgang met je hond - Gedragsdeskundige Ilse Rediers

bottom of page